• DA
  • EN
  • Book bord
  • Mad
  • Drikke
  • Bæredygtig Gastronomi
    • Bæredygtig Gastronomi
    • Bæredygtighedsrapport
  • Om os
    • PRESSE
    • Ratings og anmeldelser
    • Ledige stillinger
    • Selskaber
  • Blog
  • DA
  • EN
  • Fortællinger fra en restauratør – Forår og nye tider #12
    11 apr 2023
  • LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener
    07 jan 2023
  • ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022
    23 dec 2023
  • Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter
    18 nov 2023
  • Vi genåbner Mission Green  – Men vi ved desværre endnu ikke hvornår  
    06 apr 2023
  • Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter​​​​​​​
    29 mar 2023
  • Almanak, Mission Green og RADIO søger dygtige kokke og tjenere
    25 mar 2023
  • Mission lukkede ned til fordel for grøn mission
    27 dec 2023
  • Nytår på The Standard
    01 dec 2023
  • Vi forlænger vores grønne mission og holder Thanksgiving
    21 nov 2023
  • Mission Green Åbningstilbud i oktober
    08 dec 2023
  • Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr
    08 dec 2023
  • The Standard søger dygtige kokke til restaurant Mission
    05 sep 2023
  • Mission er på ferie frem til d. 01. Juli
    09 jun 2023
  • YES, vi kan feste igen
    08 jun 2023
  • VI VILLE SÅ GERNE ÅBNE 18. MAJ, MEN…
    08 dec 2023
  • Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG
    08 dec 2023
  • Lyset for enden af tunnelen
    08 dec 2023
  • AFSNIT 4: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MØDE MED STATSMINISTEREN OG AT RAMME MUREN
    08 dec 2023
  • TAKE AWAY I TOPKLASSE – LIMITED EDITION
    29 apr 2023
  • Københavnersnuden – Interview af Almanaks køkkenchef
    28 apr 2023
  • VI KRYDSER FINGRE FOR AT SE JER SNART
    23 apr 2023
  • FÅ PIZZA ”MARGRETHE” FOR 80 KR I ANLEDNING AF DRONNINGENS 80-ÅRS FØDSELSDAG. 
    14 apr 2023
  • AFSNIT 3: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – WE WILL MEET AGAIN
    10 apr 2023
  • AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN
    06 apr 2023
  • Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid
    04 apr 2023
  • Næste uges take away fra The Standard
    30 mar 2023
  • AFSNIT 1: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – I CORONA-TIDER
    27 mar 2023
  • FREDAGSBAREN ER REDDET – TAKE AWAY COCKTAILS FRA THE STANDARD
    26 mar 2023
  • Grøn soul food fra Mission – take away til børn og voksne
    25 mar 2023
  • Støt vores fantastiske grøntmand – Køb top-restauranternes top-grønsager
    22 mar 2023

  • 20 mar 2023
  • Nye tiltag i næste uge
    14 mar 2023
  • Vigtig information
    12 mar 2023
  • Dining Week x Mission
    12 jan 2023
  • Ferielukket frem til 1. februar
    01 jan 2023
  • Emil Kruse x Mission
    05 dec 2023
  • Blogger Katrine Krog anbefaler Mission som favorit
    29 nov 2023
  • Nytårsaften på Mission
    18 nov 2023
  • DJ & cocktails hver fredag aften i Mission
    08 nov 2023
  • NYE LÆKKERIER PÅ KORTET I MISSION
    04 nov 2023
  • Oceans2Clean: Oplev klimaforsker og komikere i dialog 
    08 dec 2023
  • SKYND JER – LÆKKER EFTERÅRSFERIE I MISSION     
    08 dec 2023
  • Mission 1 år!
    23 aug 2023
  • We’re hiring!
    07 jun 2023
  • Havnekøkken i maj
    08 dec 2023
  • EVENT D.18/4 – MISSION HAVNEKØKKEN
    15 apr 2023
  • MISSION HAVNEKØKKEN
    02 apr 2023
  • BRØDSALG
    21 mar 2023
  • TAKE AWAY
    21 mar 2023
  • Frokost
    21 mar 2023
  • Share Your Experience

    The man in the front of the Mission kitchen is Alex Dadzis. He has a degree in food science and […]
    18 mar 2023
  • Mød Alex Dadzis
    16 aug 2023
  • Join Team Mission
    16 aug 2023
The Standard bliver til LOCA Restauranter

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Mission Green flytter til ny adresse i 2022 – Læs hele historien her.

 

 

Google
4.1
Facebook
5.0
TripAdvisor
4.0