-
Fortællinger fra en restauratør – Forår og nye tider #12
11 apr 2023 -
LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener
07 jan 2023 -
ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022
23 dec 2023 -
Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter
18 nov 2023 -
Vi genåbner Mission Green – Men vi ved desværre endnu ikke hvornår
06 apr 2023 -
Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter
29 mar 2023 -
Almanak, Mission Green og RADIO søger dygtige kokke og tjenere
25 mar 2023 -
Mission lukkede ned til fordel for grøn mission
27 dec 2023 -
Nytår på The Standard
01 dec 2023 -
Vi forlænger vores grønne mission og holder Thanksgiving
21 nov 2023 -
Mission Green Åbningstilbud i oktober
08 dec 2023 -
Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr
08 dec 2023 -
The Standard søger dygtige kokke til restaurant Mission
05 sep 2023 -
Mission er på ferie frem til d. 01. Juli
09 jun 2023 -
YES, vi kan feste igen
08 jun 2023 -
VI VILLE SÅ GERNE ÅBNE 18. MAJ, MEN…
08 dec 2023 -
Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG
08 dec 2023 -
Lyset for enden af tunnelen
08 dec 2023 -
AFSNIT 4: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MØDE MED STATSMINISTEREN OG AT RAMME MUREN
08 dec 2023 -
TAKE AWAY I TOPKLASSE – LIMITED EDITION
29 apr 2023 -
Københavnersnuden – Interview af Almanaks køkkenchef
28 apr 2023 -
VI KRYDSER FINGRE FOR AT SE JER SNART
23 apr 2023 -
FÅ PIZZA ”MARGRETHE” FOR 80 KR I ANLEDNING AF DRONNINGENS 80-ÅRS FØDSELSDAG.
14 apr 2023 -
AFSNIT 3: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – WE WILL MEET AGAIN
10 apr 2023 -
AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN
06 apr 2023 -
Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid
04 apr 2023 -
Næste uges take away fra The Standard
30 mar 2023 -
AFSNIT 1: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – I CORONA-TIDER
27 mar 2023 -
FREDAGSBAREN ER REDDET – TAKE AWAY COCKTAILS FRA THE STANDARD
26 mar 2023 -
Grøn soul food fra Mission – take away til børn og voksne
25 mar 2023 -
Støt vores fantastiske grøntmand – Køb top-restauranternes top-grønsager
22 mar 2023 -
20 mar 2023 -
Nye tiltag i næste uge
14 mar 2023 -
Vigtig information
12 mar 2023 -
Dining Week x Mission
12 jan 2023 -
Ferielukket frem til 1. februar
01 jan 2023 -
Emil Kruse x Mission
05 dec 2023 -
Blogger Katrine Krog anbefaler Mission som favorit
29 nov 2023 -
Nytårsaften på Mission
18 nov 2023 -
DJ & cocktails hver fredag aften i Mission
08 nov 2023 -
NYE LÆKKERIER PÅ KORTET I MISSION
04 nov 2023 -
Oceans2Clean: Oplev klimaforsker og komikere i dialog
08 dec 2023 -
SKYND JER – LÆKKER EFTERÅRSFERIE I MISSION
08 dec 2023 -
Mission 1 år!
23 aug 2023 -
We’re hiring!
07 jun 2023 -
Havnekøkken i maj
08 dec 2023 -
EVENT D.18/4 – MISSION HAVNEKØKKEN
15 apr 2023 -
MISSION HAVNEKØKKEN
02 apr 2023 -
BRØDSALG
21 mar 2023 -
TAKE AWAY
21 mar 2023 -
Frokost
21 mar 2023 -
Share Your Experience
The man in the front of the Mission kitchen is Alex Dadzis. He has a degree in food science and […]18 mar 2023 -
Mød Alex Dadzis
16 aug 2023 -
Join Team Mission
16 aug 2023