Nytårsaften på Mission

Så er billetterne endelig sat til salg, og vi gentager sidste års succes, hvor Københavns måske bedste udsigt over vandet og byens fyrværkeri, skal nydes med masser af god mad i fantastisk selskab.

Menuen er som altid i Mission drevet af kærligheden til gode, bæredygtige råvarer, inspirationen er hentet fra Mellemøsten og Middelhavet, og glæden kommer  ”sharing style” – når god mad og gode oplevelser deles med andre.

Nytårsaften er selvfølgelig ingen undtagelse, og vi byder på 9 serveringer der deles over bordet. I kan blandt andet sætte tænderne i Hummer Tagliatelle, Tostadas ceviche, langtidstilberedt lammenakke – og ikke mindst Missions snart berømte Pizza Magrethe – alt sammen, og selvfølgelig, hjemmegjort fra bunden. Se hele menuen her.

Restauranten vil være klædt på til fest og vi starter med bobler til Dronningens nytårstale kl. 18.00, og fortsætter med live DJ resten af aftenen. Vi ønsker at så mange som muligt kan være med, og prisen for hele pakken er derfor kun DKK 1.350 pr. person, og det inkludere al den hvidvin, rødvin, og fadøl fra bryghuset Møn du kan drikke frem til kl. 24.00.

Til midnat samles alle husets gæster når der serveres  kransekage og champagne til fyrværkeriet over Københavns inderhavn, og for dem som har lyst til mere, kan festen fortsætte tilbage i Mission med DJ, cocktail-bar og dansegulv til 03.00.

Vi glæder os meget til at fejre nytåret – og hoppe ind i det  nye årti – sammen med jer.

Mange hilsner

Team Mission