Deleretter
50,-
Oliven
babyfeskner og saltede nødder
75,-
Manaish fladbrød
med mascarpone, syltede tomater, pecorino og limepeber
125,-
Fish’n’chips
kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel
100,-
Courgetter
med tahindressing, tomat, hjertesalat og sort sesam
75,-
Sprød haloumi
med tarator dressing
100,-
Grillet spidskål
med kefirdressing, syltet citronskal, sprød qunioa og basilikum
75,-
Naanbrød
med labneh, auberginecreme & urtesalat
100,-
Brændt broccoli
med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup
75,-
Okra, blomkål og gulerødder i tempura
med yoghurtdressing og harissamayo
125,-
Linguini
med shitake, spinat, røget smør og vadouvan
75,-
Rødbedetatar
med zataar, gedeost, boghvede og røde urter
100,-
Saltbagt selleri
med hasselnødder, syltede rødløg, hvidløg/citrondressing og oregano
100,-
Missions Greens Falafel
med tahindressing, naanbrød, agurk og mynte
100,-
Smelt
med grillet lime, limemayo og havesyre
125,-
Cannelloni
med sæsonens svampe og parmesan
75,-
Tabouleh
med mynte, persille og perlecouscous og hjertesalatStørre retter
225,-
Fish’n’chips
kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel
225,-
Stegt rokkevinge på ben
med limeblade, salvie og kommen 180gr. Brændt broccoli med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup
,-
For dig som gerne vil nøjes med en eller få retter
Dessert
60,-