Om os

Velkommen til byens grønne og farverige pop up restaurant. En velkrydret og sprudlende grønsags-oase med stor kærlighed til sæsonens fisk, lokale kornsorter og fremragende cocktails.

Mission Green er opkaldt efter Mission-regionen i San Francisco – en smeltedigel af alverdens køkkener, og på samme måde serverer vi vegetariske retter fra hele verden. Vores køkken er legesygt, og håndværk, råvarekvalitet og stor smag er altid i højsædet. Resultatet er grøn soul food, der taler direkte til sjælen og får skuldrene til at falde ned.

Lokal, grøn kærlighed i global smagshyldest
Mission Greens smagsunivers omfavner hele Middelhavet fra Mellemøsten i syd til Italien mod nord. Vi er inspireret af den engelsk-israelske kok Yotam Ottolenghi og hans grønne, legende og krydrede tilgang til at forføre smagsløgene. Vi håndplukker vores råvarer med en kærlig tanke til planetens og dyrenes velfærd og har en særlig passion for gamle, danske kornsorter, der forvandles til brød og hjemmelavet pasta.Som prikken over i’et serverer vi husets soft ice på mælk, vi selv pasteuriserer. Og i baren skaber vores bartendere farverige og funky cocktails.

En del LOCA Restauranter
Mission Green er en del af LOCA restauranter, der også består af restauranterne Almanak, STUDIO og Restaurant Radio, samt kantinevirksomheden The Lunchroom.

Læs mere om LOCA restauranter og vores målsætninger for bæredygtig gastronomi her.