- Fortællinger fra en restauratør – Forår og nye tider #12
11 apr 2023 - LOCA Gruppen vil med manifest vise vejen mod mere bæredygtige køkkener
07 jan 2023 - ALMANAK, STUDIO & MISSION GREEN åbner i nye lokaler i 2022
23 dec 2023 - Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter
18 nov 2023 - Vi genåbner Mission Green – Men vi ved desværre endnu ikke hvornår
06 apr 2023 - Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter
29 mar 2023 - Almanak, Mission Green og RADIO søger dygtige kokke og tjenere
25 mar 2023 - Mission lukkede ned til fordel for grøn mission
27 dec 2023 - Nytår på The Standard
01 dec 2023 - Vi forlænger vores grønne mission og holder Thanksgiving
21 nov 2023 - Mission Green Åbningstilbud i oktober
08 dec 2023 - Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr
08 dec 2023 - The Standard søger dygtige kokke til restaurant Mission
05 sep 2023 - Mission er på ferie frem til d. 01. Juli
09 jun 2023 - YES, vi kan feste igen
08 jun 2023 - VI VILLE SÅ GERNE ÅBNE 18. MAJ, MEN…
08 dec 2023 - Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG
08 dec 2023 - Lyset for enden af tunnelen
08 dec 2023 - AFSNIT 4: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MØDE MED STATSMINISTEREN OG AT RAMME MUREN
08 dec 2023 - TAKE AWAY I TOPKLASSE – LIMITED EDITION
29 apr 2023 - Københavnersnuden – Interview af Almanaks køkkenchef
28 apr 2023 - VI KRYDSER FINGRE FOR AT SE JER SNART
23 apr 2023 - FÅ PIZZA ”MARGRETHE” FOR 80 KR I ANLEDNING AF DRONNINGENS 80-ÅRS FØDSELSDAG.
14 apr 2023 - AFSNIT 3: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – WE WILL MEET AGAIN
10 apr 2023 - AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN
06 apr 2023 - Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid
04 apr 2023 - Næste uges take away fra The Standard
30 mar 2023 - AFSNIT 1: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – I CORONA-TIDER
27 mar 2023 - FREDAGSBAREN ER REDDET – TAKE AWAY COCKTAILS FRA THE STANDARD
26 mar 2023 - Grøn soul food fra Mission – take away til børn og voksne
25 mar 2023 - Støt vores fantastiske grøntmand – Køb top-restauranternes top-grønsager
22 mar 2023 -
20 mar 2023 - Nye tiltag i næste uge
14 mar 2023 - Vigtig information
12 mar 2023 - Dining Week x Mission
12 jan 2023 - Ferielukket frem til 1. februar
01 jan 2023 - Emil Kruse x Mission
05 dec 2023 - Blogger Katrine Krog anbefaler Mission som favorit
29 nov 2023 - Nytårsaften på Mission
18 nov 2023 - DJ & cocktails hver fredag aften i Mission
08 nov 2023 - NYE LÆKKERIER PÅ KORTET I MISSION
04 nov 2023 - Oceans2Clean: Oplev klimaforsker og komikere i dialog
08 dec 2023 - SKYND JER – LÆKKER EFTERÅRSFERIE I MISSION
08 dec 2023 - Mission 1 år!
23 aug 2023 - We’re hiring!
07 jun 2023 - Havnekøkken i maj
08 dec 2023 - EVENT D.18/4 – MISSION HAVNEKØKKEN
15 apr 2023 - MISSION HAVNEKØKKEN
02 apr 2023 - BRØDSALG
21 mar 2023 - TAKE AWAY
21 mar 2023 - Frokost
21 mar 2023 -
Share Your Experience
The man in the front of the Mission kitchen is Alex Dadzis. He has a degree in food science and […]18 mar 2023 - Mød Alex Dadzis
16 aug 2023 - Join Team Mission
16 aug 2023