Vigtig information

 

Efter seneste anbefaling fra Horesta og jf. regeringens udmelding i går aftes vurderer vi, at følgende tiltag er det ansvarlige at gøre lige nu:

STUDIO og Almanak – lukker ned efter weekenden
The Standard (STUDIO og Almanak) holder åbent i dag og weekenden over – ligesom det øvrige Danmark. Fra på mandag lukker vi hele The Standard ned i to uger sammen med resten af det officielle Danmark.

Vi er i tæt dialog med HORESTA, som bl.a. har meldt følgende ud: ”Restauranter kan fortsat holde åbent, men opfordres til at holde antallet af gæster og personale under 100.”

  • Vi vil derfor de næste dage sikre, at der er under 100 gæster og personale på samme tid i alle tre restauranter tilsammen.
  • Vi placerer gæster så spredt i Almanak og STUDIO som muligt – begge steder er der langt imellem bordene.
  • Vores personale oppebærer – som altid – et højt niveau af hygiejne og følger desuden Sundhedsstyrelsenshygiejnevejledning vedr. Coronasmitte til punkt og prikke
  • Vi har placeret håndsprit ved alle indgange, toiletter og barer

Mission – lukker fra i dag
Vi lukker fra i dag Mission ned for at nedbringe det samlede antal af gæster i huset. Alle, der har Tipster-beviser med gyldighed til 1. april, vil kunne benytte disse, når vi åbner op igen. Nøjagtig info herom vil følge senere. For at undgå madspild vil vi forsøge at arbejde på at lave Take Away fra Mission – bliver det aktuelt, vil vi skrive om det på sociale medier og vores hjemmeside.

Har du allerede booket bord?
Til alle de fantastiske gæster, som har bakket op om os og booket vores særtilbud med halv pris på madmenuen på STUDIO og ”En aften på Almanak” – gældende til den 19. marts – forlænger vi tilbuddet til når vi åbner op igen, og kører det i hele april.

Jer, som allerede har bestilt, kan genbooke bord i april. Har du allerede booket særtilbuddet, kan du ombooke ved at sende mail til guestservice@thestandardcph.dk, så sikrer vi, at du får plads som førstevælger til særtilbuddet. Tilbuddet om halv pris på madmenuen på STUDIO og ”En aften på Almanak” er også åbent for alle andre i april – du kan booke via vores hjemmesider. Har du andre forespørgsler, er du også velkommen til at skrive til ovenstående mail – vi svarer, så hurtigt vi kan.

 

Selskaber

Har du booket et privat selskab eller til en gruppe for din virksomhed til afholdelse på The Standard i marts måned, beder vi dig kontakte Michael Hansen direkte på selskaber@thestandardcph.dk for i fællesskab, at finde den bedste løsning herpå.

Vi følger udviklingen og de officielle anbefalinger tæt, du kan holde dig opdateret på vores hjemmeside eller på vores sociale medier ift. seneste ændringer.

Pas godt på hinanden!