MISSION TRIP

6 retter valgt af køkkenet 325,-

8 retter valgt af køkkenet 375,-

tilkøb af rokkevinge + 60 ,-

 

Skal vælges af min. 2 personer ved bordet

 
 

Deleretter

50,-

Oliven

babyfeskner og saltede nødder
75,-

Manaish fladbrød

med mascarpone, syltede tomater, pecorino og limepeber
125,-

Fish’n’chips

kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel
100,-

Courgetter

med tahindressing, tomat, hjertesalat og sort sesam
75,-

Sprød haloumi

med tarator dressing
100,-

Grillet spidskål

med kefirdressing, syltet citronskal, sprød qunioa og basilikum
75,-

Naanbrød

med labneh, auberginecreme & urtesalat
100,-

Brændt broccoli

med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup
75,-

Okra, blomkål og gulerødder i tempura

med yoghurtdressing og harissamayo
125,-

Linguini

med shitake, spinat, røget smør og vadouvan
75,-

Rødbedetatar

med zataar, gedeost, boghvede og røde urter
100,-

Saltbagt selleri

med hasselnødder, syltede rødløg, hvidløg/citrondressing og oregano
100,-

Missions Greens Falafel

med tahindressing, naanbrød, agurk og mynte
100,-

Smelt

med grillet lime, limemayo og havesyre
125,-

Cannelloni

med sæsonens svampe og parmesan
75,-

Tabouleh

med mynte, persille og perlecouscous og hjertesalat

Større retter

225,-

Fish’n’chips

kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel
225,-

Stegt rokkevinge på ben

med limeblade, salvie og kommen 180gr. Brændt broccoli med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup
,-

For dig som gerne vil nøjes med en eller få retter

Dessert

60,-

Soft ice

med karamelliseret mælk, hvid chokolade og grøn pistacie