Deleretter
50,-
Oliven
babyfeskner og saltede nødder75,-
Manaish fladbrød
med mascarpone, syltede tomater, pecorino og limepeber125,-
Fish’n’chips
kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel100,-
Courgetter
med tahindressing, tomat, hjertesalat og sort sesam75,-
Sprød haloumi
med tarator dressing100,-
Grillet spidskål
med kefirdressing, syltet citronskal, sprød qunioa og basilikum75,-
Naanbrød
med labneh, auberginecreme & urtesalat100,-
Brændt broccoli
med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup75,-
Okra, blomkål og gulerødder i tempura
med yoghurtdressing og harissamayo125,-
Linguini
med shitake, spinat, røget smør og vadouvan75,-
Rødbedetatar
med zataar, gedeost, boghvede og røde urter100,-
Saltbagt selleri
med hasselnødder, syltede rødløg, hvidløg/citrondressing og oregano100,-
Missions Greens Falafel
med tahindressing, naanbrød, agurk og mynte100,-
Smelt
med grillet lime, limemayo og havesyre125,-
Cannelloni
med sæsonens svampe og parmesan75,-
Tabouleh
med mynte, persille og perlecouscous og hjertesalatStørre retter
225,-
Fish’n’chips
kuller i tempura med tatarsauce og sprød kartoffel225,-
Stegt rokkevinge på ben
med limeblade, salvie og kommen 180gr. Brændt broccoli med fermenteret hvidløg, æggeblomme og granatæblesirup,-
For dig som gerne vil nøjes med en eller få retter
Dessert
60,-