Nytår på The Standard

Nytårsaften på The Standard bliver et festligt farvel til rædselsåret 2020

Rædselsåret 2020 er på alle måder modent til at blive sendt i glemmebogen med en bragende nytårsfest. Det mener vi i hvert fald her på The Standard, hvor vi i år har sat alle sejl til, for at vi sammen kan byde 2021 velkommen under både festlige og sikre former.

Vi er så heldige at have hjemme i et stort hus, hvor vi ikke alene kan holde afstand, men hvor vi også har mulighed for at tilbyde tre forskellige nytårsfester, som passer til hver sin smagspræference og pengepung.

Luksusbrag på Studio
På Studio står vi klar med årgangschampagnen fra kl. 17 og frem til kl. 18, hvor Dronningen får lov at stråle, inden køkkenchef Alan Bates og co. overtager showet med en menu, som vinker farvel til al elendighed og i stedet går all-inpå luksusråvarer. Glæd dig til snackserveringerne, som i virkeligheden er små forretter, og som blandt andet rummer den prisvindende oste-chawanmushi, som vandt Årets Osteret 2020, vol-au-vent med kalvebrissel og ikke mindst Bates’ signaturservering af ristet surdejsbrød med pikant krydret kyllingeleverparfait. Menuen kommer også omkring kammuslinger med caviar, pighvar med ægte sauce, tagliatelle med hvide trøfler og råbuk til hovedret. Restaurantchef Jesper Nielsen lukker op for kassen med kanonslag og serverer blandt andet champagne fra Le Mesnil i topårgangen 2008, moden Mosel-riesling i årgang 1982, hvid bourgogne fra Bouchard og moden barolo, så de klassiske glædestårer triller. Vi slutter med kaffe og petit fours. Prisen alt inkl. er 3700,- og med i prisen er to cocktails to go – en Dark & Stormy og en Clarified Piña Colada – begge kreeret af husets chefbartender, så I kan fortsætte festen hjemme i stuen.

Book bord her 

Almanak
På Almanak lader køkkenchef Christian Hoffmann nytårskanonen med det bedste maritime krudt i form af østers, krabbebisque med taskekrabbe, jomfruhummer, kammusling med caviar, helleflynder og sorthummer, inden vi går på land med velfærdsoksemørbrad, kæber og trøffelsauce – og et glas god Pomerol, inden oste og guldbar runder festen foreløbigt af. Prisen alt inkl. er 2450,- pr. person

Book bord her. 

Mission
På årets sidste dag dukker Mission Green op igen med en nytårsmenu bestående af evergreens fra de seks grønne uger i stueetagen, og du kan glæde dig til en nytårsmikstur af Middelhavet og Mellemøsten med tabouleh, falafler og linguine med røget smør og trøfler, inden den populære biodynamiske softice til dessert. Den saftspændte vinmenu kommer bl.a. omkring amerikansk riesling, hvid bourgogne og østrigsk pinot noir. Prisen alt inkl. er 1450,- pr. person.

Book bord her.

Midnatscocktails
Da vi jo skal slutte aftenen kl. 22.00 er det for 250,- D.kr. muligt at bestille en pakke med 4 cocktails to go i to flasker med hjem– en Dark & Stormy og en Clarified Piña Colada, begge kreeret af husets chefbartender.

 

Vi glæder os til at vinke farvel til 2020 med jer!