Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr

De næste seks uger slår vi dørene op til pop up-restauranten Mission Green, hvor vi serverer lokal, grøn kærlighed i en global smagshyldest. Første åbningsdag er onsdag 21. oktober, og vi glæder os til at dele nye og inspirerende smagsoplevelser med jer.

Mission Green er en gastronomisk rejse til nogle af verdens mest velsmagende og velkrydrede destinationer, men med et helt andet og positivt klimaaftryk. PåMission Green kan du glemme alt om sundhedsapostle og løftede pegefingre! Her serverer vi sprudlende og ekstremt velsmagende retter af årstidens fineste grønsager, bagværk af unikke kornsorter og bæredygtig fisk, mens vores dygtige bartendere mikser et sprudlende udvalg af dekadente drinks. Vi lover, at det hos os både kan være overraskende, uhøjtideligt og aldeles delikat at spise lidt grønnere.

Efteråret kalder på grøn soul food
Køkkenchef Christian Hoffmann, der har udviklet menukortet sammen med libanesiske Hassan Chour, sætter disse ord på Mission Green:

”Restauranten er opkaldt efter Mission-regionen i San Francisco, som er en smeltedigel af alverdens køkkener og regioner. På samme måde serverer vi i Mission Green vegetariske retter fra hele verden, og vi går legesygt til råvarerne og trækker på alverdens smage og ingredienser. Mission Green er vores svar på 1001 nats eventyr, hvor fællesnævneren er, at håndværk, råvarekvalitet og stor smag er i højsædet. Vi serverer grøn soul food, der taler direkte til sjælen og får skuldrene til at falde ned.”

Ottolenghi og vores egen soft ice
Smagsmæssigt omfavner Mission Green hele Middelhavet fra Mellemøsten i syd til Italien mod nord. Vores koncept er inspireret af den engelsk-israelske kok Yotam Ottolenghi og bygger på hans grønne, legende og krydrede tilgang til at forføre smagsløgene. Vi håndplukker vores råvarer med en kærlig tanke til planetens og dyrenes velfærd og har en særlig passion for gamle kornsorter fra danske marker, som vi forvandler til brød og hjemmelavet pasta. Som prikken over i’et serverer Mission Green soft ice på mælk, som vi selv pasteuriserer.

Farverige og fremragende cocktails
Også vores vinkort er præget af økologiske og biodynamiske vinbønder. Vinlisten spænder  bredt fra fx dansk Solaris-baseret hvidvin ByStokkebye Cuvee ”Frank” fra Fyn over den legendariske Kung Fu girl Riesling fra USA til saftig sulfit- og svovlfri Beaujolais fra Domaine Sauveterre.

Men på den flydende front er vores helt trækplaster på Mission Green dog vores vilde og voldsomt delikate cocktails, som vores bartender Josh Meilsø står bag. Han serverer bl.a. Za’taar margaritas, Fuck Trump Palomas, Clarified Piña Coladas og Mission Greens helt egen udgave af den klassiske Dark & Stormy.

Se hele vores nye pop up-menu her.

 

OBS! FÅ SÆRTILBUD PÅ MENUEN I RESTEN AF OKTOBER! LÆS MERE HER.