Vi genåbner Mission Green  – Men vi ved desværre endnu ikke hvornår  

Fra torsdag den 6. maj kan vi atter invitere jer indenfor i vores restauranter på The Standard ,  men pt. kender vi dog ikke de restriktioner, vi kommer til at åbne under som for eksempel afstandskrav, og dermed ved vi i skrivende stund ej heller, hvor mange borde vi kan have i restauranten, hvad tid vi skal lukke og så fremdeles.

Derfor har vi indtil videre valgt kun at fastsætte vores første åbningsdag i restaurant almanak og STUDIO, nemlig torsdag den 6. maj,  men også her begrænser vi antallet af reservationer i vores system indtil vi er blevet klogere på restriktionernes omfang.

Book bord på Almanak her eller Studio her. 

Senere, og naturligvis hurtigst muligt, vil vi så komme tilbage med datoen for Mission Greens genåbning, og indtil da er Mission Green allerede åben for reservation af større selskaber, hvor der stadig er ledige datoer for dig der vil holde en fest ved vandet hen over sommeren. Skriv derfor allerede nu en mail til selskaber@thestandardcph.dk, hvis du går med tanke om at holde en fest så snart vi få lov. Vi garanterer nemlig, at vi her i huset vil gøre alt for, at 2021 bliver til den fest, vi alle gik glip af i 2020. 

Følg med i nyhedsbrevet, hvor I får alle nyheder først – eller på vores hjemmeside og sociale medier.

Vi glæder os umådeligt meget til at se jer i huset igen – og allerede i denne måned, kan vi måske se jer udenfor – Almanak åbner nemlig terrassen i april. 

Vi åbner Almanaks terrasse 23. april

En anden glædelig nyhed var, at vi fra den 21. april har lov til at åbne for udendørs servering. Vi er så heldige at være i besiddelse af Danmarks måske bedste terrasse, og derfor åbner vi fra den 24. april for frokost på Almanaks terrasse på lørdage og søndage.

I erkendelse af, at det danske aprilvejr kan være særdeles lunefuldt, åbner vi terrassen med et koncept, vi kalder ’To go or to stay – that is for the rain to say’, d. 24-25.april og d. 01.-02. april. 

Med dette koncept køber man billet til et smørrebrødsfad og et bord på terrassen i to timer – og skinner solen, så har man vundet en helt normal eftermiddag med vidunderlig frokost og havneudsigt på Almanaks terrasse. Viser aprilvejret derimod tænder, henter man i stedet sit smørrebrødsfad og nyder frokosten derhjemme.

 

SMØRREBRØDSFAD PÅ TERRASSEN 

Minimum 2 kuverter som deles ved bordet

4 stykker – Pris pr. person 260,- kr. ved 2 personer

5 stykker – Pris pr. person 325,- kr. ved 2 personer

6 stykker  – Pris pr. person 375,- kr. ved 2 personer

Vi har prebooking tilbud på Rose og Champagne ligeledes. Desuden vil der være mulighed for af købe desserter, kaffe etc. på dagen 

OBS. ved dårligt vejr konvertere vi smørrebrød til Take Away så man kan nyde det derhjemme 

Se menuen og Book dit bord på terrassen her.