DJ & cocktails hver fredag aften i Mission

Hver fredag fra den 15. november og frem til jul er der julefrokost i alle husets restauranter, og uanset hvilken restaurant du måtte vælge, kan aftenen afsluttes med fest, cocktails og fed musik i restaurant Mission.

Med Rikke Brox bag pulten, er det nemlig en af landets mest erfarne og eftertragtede DJ´s som lader musikken flyde ud i rummet, mens Missions bartendere tryller lækre cocktails frem bag baren. Du kan læse mere om Rikke Bronx her.

Rikke Bronx spiller allerede fra kl. 22.00 for dem som har booket bord i Mission. Her fejres julen med glæden ved at dele god mad og gode oplevelser på tværs af lande, kulturer og traditioner.

Menneskerne, smagen og ”veggies” er i centrum og Missions 2019 Chrismas-trip er en sand madfest af køkkentraditioner fra alle verdenshjørner. Alt sammen tilberedt af sæsonen bedste lokale råvarer – og serveret med små skæve og respektfulde tanker til Danmark og dansk jul.

Menuen deles rundt om bordet og I skal igennem en 10-retters fest, hvor alle skal kunne være med. Prisen per person er derfor også kun DKK 350,- Se mere her.

Der kan bookes bord online på op til 8 personer på, og I er altid velkommen til at ringe (0045 72 14 88 08) eller skrive til os (privatedining@thestandardcph.dk) for menu, information og reservation.

Rigtig Glædelig Jul fra alle os på The Standard