NYE LÆKKERIER PÅ KORTET I MISSION

Vores internationale, og ikke mindst kreative, kokke-team i Mission har i anledningen af vinterens komme lagt hovederne i blød og eksperimenteret på livet løs.

Resultatet er en spændende ny menu, der trækker tråde til alle verdens hjørner med brug af så mange lokale, og bæredygtige, råvarer som muligt. Oplev for eksempel honningstegt Hokkaido-græskar, serveret med frisk crème, brunt smør, salvie og husets udvalgte julekrydderier – eller pizza med vilde svampe, røget scamorza, frisk timian og Lardo.

Menuen er ny, men konceptet det samme som altid. Masser af mad lavet med stor kærlighed til grøntsager, og hjemmegjort brød og pasta.  Alt sammen serveret ”sharing style” i glade omgivelser, og til priser hvor alle kan være med.

10 retter DKK 350 – inkl. byens måske bedste udsigt over havnen. Se hele menuen her.

Og intet er jo bedre end en god cocktail før, under og/eller efter en god middag. Vores bartender Josh, har derfor været i test-baren og sammensat en forførende ny cocktailmenu, der giver klassikere en nytænkende twist.

Du kan blandt andet se frem til en Juicy Josh, hvor den skarpe smag af vodka blandes med sødmen fra passionsfrugt og gurkemejesirup samt bitterheden fra lime, toppet med en aromatisk kanelstang og friske mynteblade. Synes du også det lyder forførende, så se alle de nye cocktails her.