VI KRYDSER FINGRE FOR AT SE JER SNART

I disse dage hvor solen spejler sig i Københavns havn, og den kølige hvidvin bare står og venter på at blive nydt i godt selskab, kribler det ekstra meget i fingrene på os for at få lov til slå dørene op igen.

Intet er endnu mejslet i sten, men en del tyder på, at vi fra den 10. maj må byde gæster indenfor igen til dejlige restaurantoplevelser. Vi krydser fingre og vil selvfølgelig sørge for, at vi overholder alle sundhedsmæssige regler, så alle trygt kan gå ud at spise, og at det ikke mindst bliver en hyggelig oplevelse.

Hør vores direktør Merete Holst fortælle mere om de tanker, hun gør sig i forbindelse med en evt. genåbning i klippet fra DR1 her:

DR Nyhederne d. 17. April kl. 08:00 – Interview med Merete Holst, The Standard.

Vi åbner ikke op i denne fase af Danmarks genåbning, og selvom vi glæder os helt vildt til atter at slå dørerne op, er det vigtigste ikke hvornår, men hvordan vi åbner. Det gav Merete igår sit syn på til Danmarks Radio.

Slået op af The Standard CPH i Lørdag den 18. april 2020

 

 

Har du booket bord til STUDIO eller Almanak til ½ pris?

I skrivende stund ved vi stadig ikke med sikkerhed, om vi overhovedet må åbne, eller under hvilke betingelser vi i givet fald må åbne. Det gør det desværre utrolig svært at genbooke borde til de mange gæster, som har bestilt bord på STUDIO eller Almanak til ½ pris. Men bare rolig: I er ikke glemt, og så snart vi ved, hvor mange borde vi får til rådighed i restauranten, ringer vi jer op med henblik for at finde en ny dato snarest muligt og selvfølgelig stadig til den halve pris.