FÅ PIZZA ”MARGRETHE” FOR 80 KR I ANLEDNING AF DRONNINGENS 80-ÅRS FØDSELSDAG. 

I anledning af Hendes Majestæt Dronningens 80-års fødselsdag, torsdag d. 16. april, sælger vi vores signaturpizza ”Margrethe” til 80 kroner på dagen – vores lille hyldest til dronningen.

Vores Pizza, ikke “Margherita, men Margrethe” har, siden vi åbnede, været en fast del af vores menukort – vores helt egen signaturpizza. Pizzaen er alt hvad Mission står for: Lavet fra bunden, baseret på danske råvarer med verden som inspiration og med smag og kreativitet, som hele hjertet i vores køkken.

Dejen er lavet på surdej, som stammer mere end 5 år tilbage, og er baseret på mel fra den lokale leverandør, Kornbymølle, som ligger 30 km uden for København. Her producerer mølleren, Per Grube, i to containere det bedste økologiske mel med fantastisk smag og helt unikke bageegenskaber.

Helt simpelt toppes pizzaen med Missions hjemmelavede tomatsauce, som smager af fuldmodne tomater på en sommerdag og har et lille spark fra krydderier, og bliver til sidst toppet med silkeblød bøffelmozzerella og enkelte blade frisk basilikum. En nærmest ”royal” bid, efter vores mening 🙂

Pizza ”Margrethe” vil blive solgt til 80 kr. torsdag d. 16. april – og selvfølgelig, kun som take away. Du kan se vores resterende menu og læse mere om bestilling her.