Almanak, Mission Green og RADIO søger dygtige kokke og tjenere
Om almanak, Mission Green og RADIO
Restauranterne Almanak, Mission Green og RADIO er en del af LOCA Gruppen, som også driver restaurant STUDIO, samt kantinevirksomheden The Lunchroom.
Almanak og Mission Green har begge adresse på The Standard i hjertet af København, hvor også STUDIO er at finde på første sal. Almanak er Michelin anbefalet siden 2015, og vores bud på en moderne dansk bistro med sæsonens lokale råvare i fokus. Mission Green er vores 1001 nats eventyr ud i grøn soul food og dekadente drinks.
Restaurant RADIO har udsigt til Radiohuset ved Forum i København. Radio arbejder året rundt med tidens bedste råvarer i en uhøjtidelig atmosfære og med en høj gastronomisk oplevelse.
I hele LOCA Gruppen ønsker vi at hæve baren for bæredygtig gastronomi, og du bliver en del af en værdibaseret, dynamisk og passioneret arbejdsplads med potentialer og udviklingsmuligheder på tværs af restauranter og forretningsområder.
Vi har et dygtigt team af unge, passionerede kolleger med mange mulighed for personlig udvikling i en hverdag hvor teamwork er altafgørende, og hvor socialisering vægtes højt for det velfungerende arbejdsmiljø – og en god og glad hverdag.
Generelt søger vi personer som er:
- Uddannede eller har erfaring som modsvarer dette
- Du er en teamplayer og en god kollega
- Du er ambitiøs, har humor og er positiv.
- Du er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet både for dig selv og sammen med teamet og altid med et smil på læben.
- Du er fleksibel og dine vagter vil være både aften, weekend og i dagtimerne.
- Er vant til af holde mange bolde i luften i en travl hverdag .
Køkkenchef til Mission Green og faglært kokke til Mission og Almanak
Mission Green
Ultimo 2020 gen-åbnede vi restaurant Mission, som vegetarisk/pescetarisk pop up restaurant under navnet Mission Green. Konceptet blev så godt modtaget, at vi nu har valgt at gøre det permanent, og vi søger derfor nu en dygtig assisterende køkkenchef og kokke, der vil være med til at nå nye højder for det bæredygtige tankesæt vi har søsat i Mission Green.
Mission Green er grøn soul food og dekadente drinks der får mundvigene til at gå op i et smil mens skuldrene falder afslappet ned. Stilen er inspireret af Mellemøsten og middelhavsområdet med masser af smag og umani og lige til at dele. Og selvsagt laves alt selvfølgelig fra bunden af friske og bæredygtige råvarer.
- Har et godt kendskab til det mellemøstlige køkken, og gerne mange forskellige køkkener.
- Har en forkærlighed til grønsager og plantebaserede retter
- Du er ærekær og sætter en ære i at give gæsten den bedst mulige smagsoplevelse.
- Du har et godt råvarekendskab og er samtidig en købmand, der forstår at mindske spild og det alt det bedste ud af råvarerne.
- Hvis du ser dig som kandidat til køkkenchef skal du have ledererfaring samt haft økonomisk ansvar.
Vi søger en dygtig kok, der med sit drive og personlighed kan sætte sit positive aftryk på Almanak og vores virksomhed generelt.
Almanak – og The Standard – er et hus med meget forskellig aktivitet og vi søger en person, der har masser af energi og gåpåmod.
Almanak
- Er godt forankret i det ”klassiske” køkken og kan lave moderne mad
- Har erfaring med moderne smørrebrød, som er en del af vores frokostkoncept
- Du er ærekær og sætter en ære i at give gæsten den bedste smagsoplevelse.
Assisterende restaurantchef og tjener til Mission Green, tjener til almanak og restaurantchef til RADIO
Mission Green
Vi forestiller os, at du….
- Har minimum 3 års restaurant erfaring
- Er dig selv som du er, glad, smilende og gerne ungdommelig
- Har kendskab til vin og gastronomi – og meget gerne til økologisk og naturvin
- Erfaring og kendskab til cocktails
- Hvis du ser dig som kandidat til restaurantchef skal du have ledererfaring samt haft økonomisk ansvar.
Almanak
Vi forestiller os, at du….
- Har minimum 3 års restaurant erfaring og en professionel tilgang til tjenerfaget
- Har en forkærlighed for klassiske dyder
- Har højt kendskab til vin og gastronomi.
Restaurantchef RADIO
- Har minimum 3 års restaurant erfaring
- Du brænder for at have gæster og for at give dem en fantastisk oplevelse
- Er dig selv som du er, glad, smilende og gerne ungdommelig
- Har kendskab til vin og gastronomi – både det klassiske, men også meget gerne til økologisk og naturvin.
- Hvis du ser dig som kandidat til restaurantchef skal du have ledererfaring samt haft økonomisk ansvar.
Vi tilbyder
- Et spændende job i et kreativt og værdibaseret miljø med mange udviklingsmuligheder
- Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer
- Starttidspunkt efter nærmere aftale – dog forventes det tidligst ved genåbning den 6. maj
Er du interesseret i at komme med på holdet? Kontakt ejer og CEO af LOCA Gruppens restauranter Merete Holst på mho@thestandardcph.dk. Vedhæft gerne dit CV og skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor faget.
Vi glæder os til at hører fra dig