FREDAGSBAREN ER REDDET – TAKE AWAY COCKTAILS FRA THE STANDARD

Weekenden står for døren, og i disse tider – hvor fredagsbaren skal være virtuel og inden for hjemmets fire vægge – kan det være svært at svinge sig op til mere end en dåsebajer eller et glas vin. Men nu kan du få cocktailbaren hjem til dig selv! The Standards bartender, Josh, har nemlig udviklet sine egne to-go cocktails.

I sidste uge skulle Josh have stillet op til DM for bartendere til Food Expo i Herning, men siden det blev aflyst, har han benyttet lejligheden til at udvikle et to go-koncept af tre af sine signaturcocktails. De købes på flaske, og skal dermed bare hældes op i dine fedeste cocktailglas med is – der er til i alt 4 glas cocktails i en flaske.

Alle cocktails er lavet på råvarer fra små lokale grossister. De tre cocktails er Æble & Valnød, Pære & Hasselnød samt Rabarber & Mandel. Alt er hjemmelavet af Josh, også de forskellige nøddesnapse og frugtsirupper, som de tre cocktails er baseret på.

1 flaske (med 4 glas cocktails) koster 140 kr
Versioner:
Æble & Valnød
Pære & Hasselnød
Rabarber og Mandel

Bestilling

Flaskerne kan bestilles på telefon 72148808 mellem kl. 13-19.30 – og afhentes på The Standard i tidsrummet 17-20 alle dage. Vi modtager også bestillinger døgnet rundt via almanak@thestandardcph.dk.