Julen 2020

Mission Green popper ned for 2020 med et brag af en feast til Thanks Giving torsdag den 26. november, og viger dermed pladsen til en corona-sikret julesæson på The Standard – med masser af afstand, og dansk julehygge.

The Standards Julebord – ad libitum

Som noget helt nyt, præsenterer vi i år; The Standards Julebord. Et klassisk dansk julebord serveret i jule-klædte lokaler og med masser af dansk julestemning. Vi begynder fredag d. 27 nov og kører alle torsdage, fredage og lørdage til og med lørdag d. 19. december.

The Standard Julebord – ad libitum

DKK 295

Ved booking af “The Standards Julebord, har I jeres bord i 90 minutter 

Book dit Julebord, inklusiv fri bar, her.

 

The Standard Julebord – ad libitum – Inkl.  fri bar med  øl, vin og vand fra 18.00-22.00.

DKK 795

Ved tilvalg af  fri bar med øl, vin og vand kan I ankomme efter ønske fra kl. 18.00 og blive siddende frem til kl. 22.00. 

Book dit Julebord, inklusiv fri bar, her:

Mission After Dark

Det er herefter muligt at booke bord til Mission After Dark,  hvor der serveres lækre cocktails og snacks til godt musik.  Mission after Dark har åben fra kl. 22.30, og så længe de på tidspunktet gældende covid-19 restriktioner tillader. 

 

The Standard´s  Julebord – Menu

Marinerede sild med rødløg og kapers,

Kryddersild med rygeostcreme og æble,

Karrysild med æg, skalotteløg og dild

Koldrøget islandsk laks med syltede pærer og peberrodscreme,

Hjemmelavet rullepølse med sky smagt til med lagerøl og løg

Skinke glaseret i brun farin og porter med fedtegrever,

Stegt andebryst med smørstegte figner og tyttebær,

Gammeldags æbleflæsk,

Stegt medister af velfærdsgris med stuvet grønkål og ølsennep,

Knuste kartofler med smør og persille,

Grillede rodfrugter glaseret i honning og timian,

Blandede salater med kirsebærvinaigrette

Vesterhavsost og fransk brie med syltede svesker og knækbrød,

Risalamande med danske syltede kirsebær og kirsebærvin med ristede mandler