Jul & Nytår

 

Julen 2020

Mission Green er det grønne alternativ til de mere traditionelle julearrangementer, men dem finder du også på The Standard. Du skal kun lige ind ved siden af til vores søster-restaurant som byder på en sæson-inspireret 5 retters menu, se link, og det mere klassiske julebord serveret ved bordet.

The Standards Julebord – ad libitum

Som noget helt nyt, præsenterer vi i år; The Standards Julebord. Et klassisk dansk julebord serveret i jule-klædte lokaler og med masser af dansk julestemning. Vi begynder fredag d. 27. nov og kører alle torsdage, fredage og lørdage til og med lørdag d. 19. december.

The Standard Julebord – ad libitum

DKK 295

Ved booking af “The Standards Julebord, har I jeres bord i 90 minutter 

Book dit Julebord

The Standard Julebord skal bestilles ved min. 6 personer

The Standard Julebord – ad libitum – Inkl.  fri bar med  øl, vin og vand fra 18.00-22.00.

DKK 795

Ved tilvalg af  fri bar med øl, vin og vand kan I ankomme efter ønske fra kl. 18.00 og blive siddende frem til kl. 22.00. 

Book dit Julebord, inklusiv fri bar, her:

 

Grønt nytår på Mission Green

På årets sidste dag dukker Mission Green op igen med en nytårsmenu bestående af evergreens fra de seks grønne uger i stueetagen, og du kan glæde dig til en nytårsmikstur af Middelhavet og Mellemøsten med tabouleh, falafler og linguine med røget smør og trøfler, inden den populære biodynamiske softice til dessert. Den saftspændte vinmenu kommer bl.a. omkring amerikansk riesling, hvid bourgogne og østrigsk pinot noir. Prisen alt inkl. er 1450,- pr. person.

Book bord her.

Midnatscocktails
Da vi jo skal slutte aftenen kl. 22.00 er det for 250,- D.kr. muligt at bestille en pakke med 4 cocktails to go i to flasker med hjem– en Dark & Stormy og en Clarified Piña Colada, begge kreeret af husets chefbartender.

 

Vi glæder os til at vinke farvel til 2020 med jer!