Juletræstænding onsdag den 13. november – Gratis og du er inviteret

Efterår går mod vinter og julen begynder at nærme sig i horisonten. På The Standard har det derfor også allerede duftet af jul i mange uger når vores kokke, har være i køkkenet for at eksperimentere med julens menuer og lækkerier.

Vi glæder os derfor også meget til at kunne præsentere det hele for jer, og det er heldigvis lige om lidt. Onsdag den 13. november gentager vi nemlig sidste års succes og inviterer alle fra nær og fjern til Juletræstænding på The Standard.

Vi får huset hele i juleklæder, og byder på vores danske julekage og gløgg i Almanak, mens vi i Mission frister med Italienske barndomsminder når Carmine La Farciola går i køkkenet og laver sin mormors Crispelle med mozerella. En lille lækkerhed som passer perfekt til årets juleøl fra Møns Bryghus.

Vi vil selvfølgelige lade julemusik fylde huset denne dag, og der vil blive delt sange rundt så alle kan synge med på kendte toner inden vi tænder årets juletræ for første gang.

Arrangementet er ganske gratis og uden tilmelding. Vi servere så længe vi har noget at give af, og I må derfor meget gerne tilkendegive jeres deltagelse eller interesse igennem vores Facebook event så vi kan få en indikation af, hvor mange vi kan glæde os til kommer.

Skulle I have lyst til at springe madlavningen over og nyde årets måske første julestemning lidt længere, kan I denne dag blive og nyde en 10-retters Kitchen Trip i Mission for kunne DKK 250 eller en juleinspireret 3-retters menu i Almanak for DKK 350.

Bordene reserveres efter først-til-mølle princippet så book bord allerede nu på Almanak eller Mission.

OBS: Husk at skrive ”juletræstænding” i reservationen, hvis I ønsker et af dagens nævnte tilbud.